Seda Sayan Pilates dersi verebilirim

34 vücut olduğunu duyuran Seda Sayan, Ebru Şallı’ya saha okudu.
Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Yeni sezon alışverişi yapan ünlü sanatçı, denediği kışlık montu giyip formda vücuduyla şov yaptı.
“34 vücut oldum duyurulur” diyen Sayan, formuyla ilgili soruları ise “En az sekiz senedir pilates yapıyorum aralıksız. Ben de eğitim verecek düzeye geldim, hocamı hiç değiştirmedim. Kol çalışıyorum geçen gün dambılın kilosunu artırınca omuzum çat etti çıktı mı bilmiyorum?” diye yanıtladı.
“OĞLUM ÜZÜLDÜ”
Seda Sayan, Amerika’daki bir festivalde giydiği taytlı fotoğrafıyla eleştirilen oğlu Oğulcan Engin hakkında da açıklama yaptı.
Festivalde önemli ailelerin çocuklarının da olduğunu söyleyen Sayan, “Ben gurur duyduğum bir evlada sahibim. Allah beni evladımdan güldürüyor ondan memnunum tayt da şort da giyse o benim aslan oğlum. Ben değil o üzüldü” dedi.
.fr{ float:right; } .vidyorum{ padding-top:0px; margin-top:-20px; font-size:10px; font-weight: normal; } .testimonial-content{ padding:6px 10px 6px 10px; } .yrmBslk{ width:75px; color:#990000; overflow: hidden; float:left; } .testimonial-user{ display:none; width:75px; color:#990000; overflow: hidden; margin-top:5px; } .vybaslik{ color: #3f5fbf; font-weight: bold; } function videoYonlendir(id){ window.open(“http://videonuz.ensonhaber.com/y/” id); }
You must be logged in to post a comment Login